540723b4b27bd5d12ed6e6b8_Icon-twitter.png

SSL beveiliging

Beveiliging is van groot belang voor elke website. Een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer) zorgt ervoor dat de verbinding tussen uw website en de bezoekers van uw website veilig is. Dit is vooral belangrijk als u een webshop heeft, of als bezoekers persoonlijke gegevens op uw website invoeren.

Een SSL-certificaat versleuteld de gegevens die tussen de website en de bezoeker worden uitgewisseld, zodat deze niet kunnen worden gelezen door derden. Dit verhoogt de vertrouwenswaardigheid van uw website en helpt om het vertrouwen van uw bezoekers te winnen.

Daarnaast kan een SSL-certificaat ook bijdragen aan de zoekmachine-ranking van uw website. Zoekmachines, waaronder Google, geven websites met een SSL-certificaat vaak een lichtere ranking dan websites zonder certificaat.

In samenvatting is het gebruik van een SSL-certificaat dus belangrijk voor de beveiliging van uw website en de vertrouwenswaardigheid ervan. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen met het installeren van een SSL-certificaat op uw website.

Wilt u hoge resultaten, maar geen hoge rekening?

Darvis laat zien dat kwaliteit betaalbaar is!

Neem contact op