540723b4b27bd5d12ed6e6b8_Icon-twitter.png

Wij gebruiken geen Wordpress

Er zijn een aantal redenen waarom mensen kiezen voor een alternatief voor Wordpress als ze een website willen maken. Hieronder leest u een aantal van de meest voorkomende redenen:

  • Wordpress is een zware toepassing die veel systeembronnen gebruikt. Dit kan leiden tot trage laadtijden voor bezoekers van uw website, vooral als u veel plugins of aangepaste functies heeft ge├»nstalleerd. Sommige alternatieven, zoals statische website-generatoren, kunnen in plaats daarvan veel snellere laadtijden bieden.
  • Beveiliging: Wordpress is een van de meest gebruikte content management systemen, waardoor het een aantrekkelijk doelwit is voor hackers. Hoewel er tal van plugins en maatregelen zijn die u kunt nemen om uw website te beveiligen, blijft dit een blijvend risico voor gebruikers van Wordpress.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Wordpress kan overweldigend zijn voor beginners of mensen die geen ervaring hebben met website-ontwikkeling. Er zijn tal van opties en instellingen die u moet overwegen, en het kan moeilijk zijn om de juiste sjablonen en plugins te vinden. Alternatieven zoals website builders kunnen veel gebruiksvriendelijker zijn en een snellere manier bieden om een website te maken zonder technische vaardigheden.
  • Flexibiliteit: Wordpress is in de eerste plaats ontworpen als een blogplatform en is het best geschikt voor websites met veel inhoud. Als u een e-commerce-website of een website met veel aangepaste functies wilt maken, kunt u wellicht beter af zijn met een ander platform dat meer flexibiliteit biedt.
  • Kosten: Wordpress is gratis, maar u moet nog steeds betalen voor een domeinnaam en webhosting. Bovendien kunt u extra kosten incalculeren voor premium-thema's en plugins als u geavanceerde functies wilt toevoegen aan uw website. Sommige alternatieven, zoals website builders, kunnen een abonnementsmodel hebben dat in de loop van de tijd goedkoper kan zijn dan de kosten van het gebruiken van Wordpress.

Wilt u hoge resultaten, maar geen hoge rekening?

Darvis laat zien dat kwaliteit betaalbaar is!

Neem contact op