540723b4b27bd5d12ed6e6b8_Icon-twitter.png

Houd je website up-to-date

Als ondernemer of website-eigenaar weet je hoe belangrijk een goede website is voor de groei van je bedrijf. Het is echter niet altijd gemakkelijk om te weten of je website optimaal presteert en of er verbeteringen kunnen worden aangebracht. Daarom willen wij je graag helpen bij het controleren van je website op verbeteringen.

Onze team van experts heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van websites. Wij weten precies waar we op moeten letten om ervoor te zorgen dat jouw website goed scoort in zoekmachines, gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers en converterend werkt voor jouw bedrijf.

Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor website-optimalisatie, waaronder:

  • Analyse van de technische structuur van je website
  • Controle op de gebruiksvriendelijkheid en navigatie
  • Controle op de inhoud, zoekwoorden en meta-data
  • Analyse van de prestaties in zoekmachines
  • Advies over conversie-optimalisatie
  • En nog veel meer.

 

Na onze analyse zullen we een gedetailleerde rapportage met verbeteringen en aanbevelingen opstellen. Hiermee kun je direct aan de slag om je website te verbeteren. Zo vergroot je de kans om beter gevonden te worden door zoekmachines, om meer bezoekers te trekken en om meer conversies te genereren.

Dus aarzel niet, laat ons je helpen bij het controleren van je website op verbeteringen. Je zult versteld staan van de resultaten die we kunnen behalen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Soms zien webdesigners een rapport als inbreuk op je relatie, maar het uitgangspunt is dat je het rapport samen met jouw webdesigner verwerkt, zodat de relatie gewaarborgd blijft en wij slechts als adviseur helpen vanaf de zijlijn.

Wilt u hoge resultaten, maar geen hoge rekening?

Darvis laat zien dat kwaliteit betaalbaar is!

Neem contact op