540723b4b27bd5d12ed6e6b8_Icon-twitter.png

Kies voor een onderhoudscontract

Een onderhoudscontract voor het updaten van uw website software is een handige manier om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date is met de laatste software-updates en beveiligingspatches. Hierdoor vermindert u het risico op beveiligingslekken en zorgt u ervoor dat uw website soepel blijft werken.

Met een onderhoudscontract wordt er regelmatig een controle uitgevoerd op uw website en worden updates automatisch geïnstalleerd zodra deze beschikbaar zijn. Dit bespaart u tijd en moeite, omdat u niet zelf hoeft te controleren of updates beschikbaar zijn en deze zelf hoeft te installeren.

Daarnaast kan een onderhoudscontract ook inclusief zijn van andere diensten zoals monitoring van de uptime, backup van uw website en het oplossen van technische problemen. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle oplossing als er problemen zijn met uw website.

Als u een onderhoudscontract afsluit, wilt u er wel zeker van zijn dat u het contract afsluit met een betrouwbare partij die ervaring heeft met het onderhouden van websites en de specifieke software die op uw website gebruikt wordt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw website in goede handen is.

Wilt u hoge resultaten, maar geen hoge rekening?

Darvis laat zien dat kwaliteit betaalbaar is!

Neem contact op